RESERVATIONS

THE UPPER

CHEF
PARTNER CHEF
Yusuke Takada
Born in Amami Oshima in 1977. After graduating from Tsuji Culinary Institute in 2007, he moved to France where he trained as a chef at Taillevent and Meeting. In 2010, he opened Osaka’s La Cime that earned its first Michelin star two years later. In 2016, La Cime was recognized again by the Michelin Guide, leading him to receive 2 stars. The restaurant was also selected as one of the top 10 restaurants in Asia’s 50 Best Restaurants 2020, as well as, awarded the Jeff’s Choice Award.
高田 裕介
1977年、奄美大島生まれ。1991年に辻調理専門学校を卒業後、2007年に渡仏。「タイユヴァン」や「ミーティング」で修業を積んだのち、2010年に大阪にレストラン「ラシーム」を開業。2012年にミシュランガイドで一つ星を獲得し、2016年からは6年連続で二つ星を獲得。2020年には、ロンドンのウィリアムリードビジネス社が主催する「Asia’ s 50 Best Restaurant 2020」で10位に選出。同年アジア圏内のシェフが選ぶ最高の料理人の称号である「シェフズ・チョイス賞」にも選出。
For bookings of 10 people or more, please Contact us.
10名様以上のご予約は Contactよりご連絡ください